Kosten en vergoeding


mindfulness onderwijs,mindfulness training

Achtweekse training:

De kosten van een mindfulness tranining bij Insight bedragen €365,- inclusief btw, telefonisch kennismakingsgesprek, werkboek en begeleidende cd's/gebruik van app.
Als de werkgever betaalt dan bedragen de kosten € 485,- inclusief BTW . De mindfulness trainingen van Insight worden vergoed door de Zorgverzekeraars als je aanvullend vezekerd bent. Er wordt geen aanspraak gedaan op je eigen risico.
Als de training niet vergoed wordt door je zorgverzekeraar of je werkgever kost de training €285,-. Als je mij eerst vrijblijvend telefonisch wilt spreken voor je inschrijving is dat geen probleem (kosteloos). Als je mij persoonlijk wilt spreken kan dat ook. De kosten bedragen dan €40,- maar is gratis als je je daarna inschrijft.

Voor meer informatie kun je me bellen: 06 522 43 162 of via mail: marc(at)insightmindfulness nl
Prijzen geldig vanaf aanmeldatum 27-03-2019

De training kan vergoed worden via verzekeraars.

De training moet in dat gegeven worden door een categorie 1 trainer, aangesloten bij de VMBN (en dat ben ik).
Op de pagina van Zorgwijzer.nl staat een overzicht van verzekeraars en de mate waarin Mindfulness vergoed wordt. Mocht je verzekeraar de training niet vergoeding zijn er wellicht andere mogelijkheden om de training vergoed te krijgen. Zo kunnen werkgevers de training vergoeden in het kader van persoonlijke ontwikkeling of ziekte-preventie. Als je verzekeraar of je werkgever de training niet vergoeden kom je in aanmerking voor een gereduceerd tarief.

Vervolgtraining:

De vervolgtraining kent 6 sessies van 2 uur en kost 260 euro incl. btw, en kennismakingsgesprek. Als de werkgever betaalt dan bedragen de kosten 350 euro incl. btw. Voor zzp-ers hanteer ik een tarief van 260 euro excl. btw.

Individuele training:

8 sessies van 5 kwartier tot anderhalf uur. € 825,-
In opdracht van de werkgever: € 1125,-
Prijzen zijn excl.btw

Stilte-ochtend: € 15, -


Incompany-training en Mindful-Onderwijs:

Prijzen op aanvraag.

Leef met aandacht, leef in het NU