Individuele mindfulness training

Een individuele mindfulness training heeft veel voordelen. Het krijgt meer het karakter van 'mindful coaching'. Bij het samenstellen van de inhoud van de training wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke motivaties en wensen.

Individuele training; Mindfulness coaching


De motivatie om een mindfulness training te volgen is niet bij iedereen hetzelfde. Waar de één vooral last heeft van slapeloosheid of lichamelijke onrust zal de ander misschien vooral last hebben van werkstress, vermoeidheid of somberheid. Bij een individuele mindfulness training is er alleen aandacht voor datgene waar jij in je dagelijks leven graag anders mee zou willen omgaan. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je je niet prettig voelt in een groep of je het moeilijk vindt om je te uiten. Ook dan is een individuele mindfulness training een oplossing.

Leef met meer rust, aandacht en focus!

Bij de individuele mindfulness training gebruiken we de offiële mindfulness training als lijdraad. De oefeningen die je aangeboden krijgt en die je tot je beschikking krijgt via cd, app of mp3 zorgen ervoor dat je meer rust, aandacht en focus kunt ontwikkelen. Je leert je automatische piloot beter herkennen - en de momenten opmerken waarop je onrustig bent, je gejaagd voelt, te veel gedachten hebt, of lichamelijke spanning hebt. Met behulp van mindfulness leer je er een anders mee om te gaan, waarbij de individuele benadering mogelijkheden biedt om de oefeningen aan te passen aan jouw realiteit.

Interesse in een individuele mindfulness training?

Mocht je geinteresseerd zijn in een individuele mindfulness training of mindful coaching, neem dan contact met me op:
marc (at) insightmindfulness.nl of bel 06-52243162